Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahit görmek

Rüyada lahit görmek

Rüyada lahit görmek çok daha iyi günler göreceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada lahit gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Rüyada lahit açmak Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine yorulur.

Rüyada lahit görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer lahit görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, hayatının başarılarla dolacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet eder.

Rüyada lahit mezar görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments