Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahit açmak

Rüyada lahit açmak

Rüyada lahit açmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahit açmak gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada lahit açmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahit mezar görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermer lahit görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, zamandan da kar edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lahit görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Rüyada araba kapısını açmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereyi açmak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünü açmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin çok açılacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada tarla açmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments