Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahit mezar görmek

Rüyada lahit mezar görmek

Rüyada lahit mezar görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lahit mezar gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Rüyada lahit mezar görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Rüyada mermer lahit görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Rüyada lahit açmak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Rüyada lahit görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mezara gittiğini görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada mezara ekmek atmak hayattan her istediğini alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Rüyada mezarda canlı bebek görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments