Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer kesmek

Rüyada mermer kesmek

Rüyada mermer kesmek bir organizasyona katılacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada mermer kesmek gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Rüyada mermer kesmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık mermer görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada mermer oda görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mermer yemek mutluluktan havalara uçacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Rüyada mermer bina görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mermer parçası görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek şöhret ve hayır getireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalet eder.

Rüyada renkli mermer görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments