Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer bina görmek

Rüyada mermer bina görmek

Rüyada mermer bina görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sorunların gittikçe artacağına, duygularının karşılık göreceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada mermer bina gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Rüyada mermer bina görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer üzerinde yürümek dertlerin sonlanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mermerden merdiven görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada mermerde yürümek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Rüyada mavi mermer görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada mermer mezar görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer lahit görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah mermer görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments