Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu merdiven yıkamak

Rüyada çamurlu merdiven yıkamak

Rüyada çamurlu merdiven yıkamak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada çamurlu merdiven yıkamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada çamurlu merdiven görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine yorulur.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, daha çok iş yapacağına delalettir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çevrenizden takdir görmeye, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyla merdiven yıkamak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada merdiveni yıkamak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada evin merdivenlerini yıkamak borçların kapanacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada mermer merdiven yıkamak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments