Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden uçarak inmek

Rüyada merdivenden uçarak inmek

Rüyada merdivenden uçarak inmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hasretlerin biteceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden uçarak inmek gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalettir.

Rüyada merdivenden uçarak inmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçarak yere inmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Rüyada uçarak aşağı inmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak camiye inmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak denize inmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada uçarak inmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments