Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden uçarak inmek

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişileri kendinize çekiyorsunuz.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulur.

Rüyada merdivenden uçarak inmek her türlü konforsa sahip olunacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada uçarak aşağı inmek mesleğinde geri plana düşeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uçarak inmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çekilen acıların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçarak denize inmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, işlerinin çok açılacağına işaret eder.

Rüyada uçarak yere inmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçarak camiye inmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments