Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri uçarak inmek

Rüyada merdivenleri uçarak inmek

Rüyada merdivenleri uçarak inmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, küslükleri bitireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, tatsız durumların yaşanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada merdivenden uçarak inmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, günahtan temizlenmeye, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada uçarak aşağı inmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçarak yere inmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, maddi çıkmazların biteceğine rivayet eder.

Rüyada uçarak inmek küslüklerin biteceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada uçarak camiye inmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçarak denize inmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments