Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evini süpürmek

Rüyada arkadaşının evini süpürmek

Rüyada arkadaşının evini süpürmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Rüyada arkadaşının evini süpürmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek ailesini de mutlu edeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, düşmanından kurtulmaya işaret eder.

Rüyada komşunun evini süpürmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, aile saadetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin süpürdüğünü görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin evini süpürmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının evini süpürmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments