Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven sildiğini görmek

Rüyada merdiven sildiğini görmek

Rüyada merdiven sildiğini görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada merdiven sildiğini gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Rüyada merdiven sildiğini görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada mermer merdiven silmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulur.

Rüyada merdiven silmek güleceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yüküne ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri silmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, masabaşı bir işe girileceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kan lekesi silmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada temizlik silmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, zahmetinin çoğalacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Rüyada ellerini silmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments