Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven silmek

Rüyada merdiven silmek

Rüyada merdiven silmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, bazen de rahat geçeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, mutlulukların yarım kalacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven silmek gördüyseniz:

  • başlatmanız mümkündür.

Rüyada mermer merdiven silmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Rüyada merdivenleri silmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada merdiven silmek büyük bir sorun oluşacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven sildiğini görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, gelişmelerin olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin burnunu silmek kiracı olmaktan kurtulacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı silmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada silgiyle silmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, dualarının kabul olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments