Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıyı silmek

Rüyada halıyı silmek

Rüyada halıyı silmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yaşadığı stresin biteceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada halıyı silmek gördüyseniz:

  • Sinirlenmek veya mesafe koymak önünüze engeller çıkartabilir veya beliren engellerin ortadan kaldırılmasını zorlaştırabilir.

Rüyada beyaz halı silmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpüklü halı silmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalettir.

Rüyada kirli halı silmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Rüyada yeşil halı silmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada halıları silmek darlık içine düşeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı sildiğini görmek lüksüne de lüks katacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada halı silmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı halı silmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kazancın katbekat artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments