Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlere çıkmak

Rüyada merdivenlere çıkmak

Rüyada merdivenlere çıkmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenlere çıkmak gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiveni zor çıkmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı merdiven çıkmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, maddi olarak zarar edeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada atla merdiven çıkmak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments