Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık merdiven çıkmak

Rüyada kırık merdiven çıkmak

Rüyada kırık merdiven çıkmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, engellerin ortadan kalkacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada kırık merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kırık merdivenden çıkmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sorunlarını bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık merdiven çıkmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada merdiveni kırık görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kırık merdiven görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada kırık merdivenden inmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç merdiven çıkmak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments