Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak

Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak

Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak ticaret dünyasında adının yayılacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet eder.

Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada emekleyen bebek görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işarettir.

Rüyada ebu hureyreyi görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada bebeği emeklerken görmek bir süre belini doğrultamayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada bebeğin emeklemesini görmek ruhunun şifa bulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Rüyada ebu lehebi görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ebu zer görmek mutluluktan havalara uçacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ebubekiri görmek hayattan daha zevk alacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments