Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Rüyada okulda merdiven çıkmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalet eder.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada okul merdiveni çıkmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada okul merdiveni görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada okul merdiveninden inmek zararların üst üste geleceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada okul kapısından çıkmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments