Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenle düşmek

Rüyada merdivenle düşmek

Rüyada merdivenle düşmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, günlerinin güzelleşeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına inanılır.

Rüyada merdivenle düşmek gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yokluk çekmeyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivende düşmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, işlerinin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenle düşmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, içini açmaya karar vereceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments