Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin tepesine çıkmak

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak sevinçli ve güzel haberler alacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, borcunu ödeyeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına inanılır.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven tepesinde olmak adından konuşulur olacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek işlerine yeni işler katacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven tepesinde durmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına inanılır.

Rüyada tepe çıkmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, dertlerinin biteceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada dağa tepeye çıkmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kafasını toparlayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments