Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven tepesinde olmak

Rüyada merdiven tepesinde olmak

Rüyada merdiven tepesinde olmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Rüyada merdiven tepesinde olmak zarar edeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, evlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine işarettir.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada merdiven tepesinde durmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden indiğini görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments