Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çok büyük ses getireceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven tepesinde olmak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalet eder.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Rüyada merdiven tepesinde durmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, borçlarını bitireceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden çıkmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, epey bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada tepeden suya atlamak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments