Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin tepesinde olmak

Rüyada merdivenin tepesinde olmak

Rüyada merdivenin tepesinde olmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Sorunları paylaşın.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına inanılır.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven tepesinde durmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven tepesinde olmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine işarettir.

Rüyada kendini merdivenin tepesinde görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına delalettir.

Rüyada bina tepesine çıkmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada kum tepesine çıkmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments