Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar tahlili yapmak

Rüyada idrar tahlili yapmak

Rüyada idrar tahlili yapmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada idrar tahlili yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şikayet etmeden size verilen işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada idrar tahlili yapmak ona şifa olmayacağına, önemli bir makama terfi alacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, insanların takdirini kazanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada idrar tahlili vermek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Rüyada idrar tahlili yaptırmak günahtan temizlenmeye, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, istihdam edeceğine delalet eder.

Rüyada kan tahlili yapmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kan tahlili görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine inanılır.

Rüyada kan tahlili vermek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kaka tahlili yaptırmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments