Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene çıkıp inmek

Rüyada merdivene çıkıp inmek

Rüyada merdivene çıkıp inmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hastalıklarının biteceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivene çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Rüyada merdiven çıkıp inmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivene çıkıp inmek kalben çok rahat edileceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş çıkıp inmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle çıkıp inmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işarettir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, art niyetli kişilere uyacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments