Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle çıkıp inmek

Rüyada asansörle çıkıp inmek

Rüyada asansörle çıkıp inmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada asansörle çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Duygusal taktiklerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada asansörle çıkıp inmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek dostlarını da iyi seçeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada yokuş çıkıp inmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ağaca çıkıp inmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada merdiven çıkıp inmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağa çıkıp inmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments