Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven çıkıp inmek

Rüyada merdiven çıkıp inmek

Rüyada merdiven çıkıp inmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına delalet eder.

Rüyada merdiven çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Şu an üzerinde durdukları ya da altını çizmeye çalıştıkları konuların şifresini çözmekte zorlanıyorsanız, çözüm tamamlandığında başladığınızdan daha karmaşık bir noktada olabilirsiniz.

Rüyada merdiven çıkıp inmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada merdivene çıkıp inmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada yokuş çıkıp inmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına alamet eder.

Rüyada asansörle çıkıp inmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments