Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş çıkıp inmek

Rüyada yokuş çıkıp inmek

Rüyada yokuş çıkıp inmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yüzünün kızaracağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş çıkıp inmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Rüyada yokuş çıkıp inmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada asansörle çıkıp inmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ailenin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada dağa çıkıp inmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, sorunların atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven çıkıp inmek kimseden korkmayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaca çıkıp inmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret eder.

Rüyada merdivene çıkıp inmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments