Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden zor inmek

Rüyada merdivenden zor inmek

Rüyada merdivenden zor inmek zengin bir hayat sürüleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden zor inmek gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada merdivenden zor inmek şansının kendisinden yana gideceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden zor çıkmak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kızına daima sahip çıkacağına, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Rüyada merdiveni zor çıkmak rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak hayal kırıklığına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulur.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak yeni adımlar atacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden inmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments