Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden zor çıkmak

Rüyada merdivenden zor çıkmak

Rüyada merdivenden zor çıkmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada merdivenden zor çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda çözümlenmemiş konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada merdiveni zor çıkmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden zor çıkmak eski bir davanın tekrar açılacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden zor inmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret eder.

Rüyada yokuşu zor çıkmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments