Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden inmek

Rüyada merdivenden inmek

Rüyada merdivenden inmek hayallerin gerçekleşeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek kazancın artmasına, kavgaların büyüyeceğine, işleri yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada mermer merdivenden inmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada arabayla merdivenden inmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada merdivenden hızlı inmek istediği noktalara ulaşacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada hızlı hızlı merdiven inmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle inmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments