Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden zor çıkmak

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ferahlığa çıkacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yoksul için zenginliğe, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiveni zor çıkmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada merdivenden zor çıkmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden zor inmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada yokuşu zor çıkmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak her geçen gün başarıların artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments