Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorlu merdiven çıkmak

Rüyada zorlu merdiven çıkmak

Rüyada zorlu merdiven çıkmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, amacına ulaşacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Rüyada merdiveni zor çıkmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden zor çıkmak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, rızkının eksileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak sorunların çözüleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, işveren pozisyonuna geleceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden zor inmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada yokuşu zor çıkmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına inanılır.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, musibetlerin yaşanacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments