Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri zor çıkmak

Rüyada merdivenleri zor çıkmak

Rüyada merdivenleri zor çıkmak gönlünce bir yaşam süreceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, asil kimselerden çıkacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , büyük bir ortaklığa gireceğine işarettir.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak ona kol kanat gereceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden zor çıkmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kısmetlerin azalacağına işaret eder.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada merdiveni zor çıkmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada merdivenden zor inmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuşu zor çıkmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments