Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan örümcek görmek

Rüyada zıplayan örümcek görmek

Rüyada zıplayan örümcek görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, iyi haberler alınacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan örümcek gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Rüyada zıplayan örümcek görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada zıplayan pire görmek yaşam standartlarının artacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, takdir edileceğine delalettir.

Rüyada zıplayarak gitmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada zıplayıp düşmek yol kat edeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan birini görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, daha sık bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kanguru görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, ele geçen kazancın azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments