Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan köpek görmek

Rüyada zıplayan köpek görmek

Rüyada zıplayan köpek görmek tüm dileklerin tutacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan köpek gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Rüyada zıplayan köpek görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek namaz kılacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, herkesin takdirini toplayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan tavşan görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, galibiyet kazanacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulur.

Rüyada zıplayarak uçmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek imkânlarının da genişleyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işaret eder.

Rüyada suda zıplayan balık görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada zıplayan pire görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bereketin geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments