Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek merdivenden inmek

Rüyada yüksek merdivenden inmek

Rüyada yüksek merdivenden inmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Rüyada yüksek merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada yüksekten merdivenle inmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek merdivenden inmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven inmek büyük zararlara uğrayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden inmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada merdivenden uçarak inmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayatının iplerini eline alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments