Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden inmekten korkmak

Rüyada merdivenden inmekten korkmak

Rüyada merdivenden inmekten korkmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, beklentilerine ulaşacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zorlanacağına işarettir.

Rüyada merdivenden korkmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden hızla inmek kaybetmeyi göze alamayacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada biriyle merdiven inmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden atlayarak inmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments