Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden çıkmak

Rüyada merdivenden çıkmak

Rüyada merdivenden çıkmak oldukça büyük başarılara, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, huzurlu günler görüleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, tecrübe kazandıracağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerin doğru yönetilmesi gerekebilir.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sıkıntıya düşüreceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına inanılır.

Rüyada ağaç merdiven çıkmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı merdiven çıkmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski merdivenden çıkmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına inanılır.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalettir.

Rüyada dönen merdiven çıkmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments