Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski merdivenden çıkmak

Rüyada eski merdivenden çıkmak

Rüyada eski merdivenden çıkmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, neşeli bir hayat süreceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine inanılır.

Rüyada eski merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Kişiliğinize zarar vermeden veya maddi açıdan kısıtlanmadan fark yaratabilmenin yolları üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada eski merdivenden çıkmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski merdiven çıkmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenle eve çıkmak bir düşmanın kötü haberini almaya, huzur ve mutluluk bulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kirli merdiven çıkmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık merdiven çıkmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada dar merdiven çıkmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments