Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı merdiven çıkmak

Rüyada karlı merdiven çıkmak

Rüyada karlı merdiven çıkmak kısmetlerini de göremeyeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalettir.

Rüyada karlı merdiven çıkmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yalnız kalınacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına yorulur.

Rüyada karlı merdiven inmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivende kar görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, günahlarından tövbe etmeye, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Rüyada karlı merdiven görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına inanılır.

Rüyada büyük merdivenden çıkmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenle eve çıkmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, can bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments