Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülerek merdiven inmek

Rüyada gülerek merdiven inmek

Rüyada gülerek merdiven inmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kişinin muradına ereceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gülerek merdiven inmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Rüyada gülerek merdiven inmek yapacağı planların altüst olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına yorulur.

Rüyada biriyle merdiven inmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisikletle merdivenden inmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret eder.

Rüyada ip merdivenden inmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kırık merdivenden inmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, cebinin para göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden zor inmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada tahta merdivenden inmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada dar merdivenden inmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments