Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden arabayla çıkmak

Rüyada merdivenden arabayla çıkmak

Rüyada merdivenden arabayla çıkmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, adını işiyle duyuracağına, işlerinde kara geçeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden arabayla çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada arabayla merdivenden çıkmak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına yorulur.

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden arabayla çıkmak çok üzüleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak gün sayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak merdiven çıkmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden zor çıkmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments