Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiveni arabayla çıkmak

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak işlerin büyük kazanç getireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına inanılır.

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada arabayla merdivenden çıkmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada merdivenden arabayla çıkmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işarettir.

Rüyada ağaç merdiven çıkmak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karlı merdiven çıkmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden çıkmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, sorunlarının günden güne azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments