Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende sendelemek

Rüyada merdivende sendelemek

Rüyada merdivende sendelemek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, sorumlulukların azalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivende sendelemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada merdivende sendelemek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken sendelemek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden inmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, geri planda kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun merdivenden inmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, güzel günlerin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski merdivenden inmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, para kazanmaya başlayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada merdiven çıkıp inmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeni merdiven görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalettir.

Rüyada merdivende çiş yapmak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments