Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni merdiven görmek

Rüyada yeni merdiven görmek

Rüyada yeni merdiven görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni merdiven gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Rüyada yeni merdiven görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, zarar edeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada inşaat halinde merdiven görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek mevki kaybına uğrayacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayallerinin de yarım kalacağına yorulur.

Rüyada merdiven koşmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni yıkamak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven süpürmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments