Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende kalmak

Rüyada merdivende kalmak

Rüyada merdivende kalmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kafasının rahat olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivende kalmak gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada merdivende kalmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulur.

Rüyada beyaz demir merdiven görmek planların boşa gideceğine, dua alacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulur.

Rüyada temiz merdiven görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven indiğini görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına rivayet eder.

Rüyada yürüyen merdiven çıkmak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak merdivenden inmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments