Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık merdiven çıkmak

Rüyada karanlık merdiven çıkmak

Rüyada karanlık merdiven çıkmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalettir.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık merdiven görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta merdiven görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, kararlarına saygı duyulacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta dışarı çıkmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, bereketin geleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments