Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz merdiven görmek

Rüyada temiz merdiven görmek

Rüyada temiz merdiven görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, rızkın artacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada temiz merdiven gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Rüyada temiz merdiven görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz halı sermek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev temizliği yaptığını görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Rüyada temiz sayfa görmek kudret sahibi olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine inanılır.

Rüyada temiz berrak su içmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su içtiğini görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, bazı adımlar atacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına işaret eder.

Rüyada temiz yatak görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada temiz kedi görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, saygınlık elde edeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments