Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende inmek

Rüyada merdivende inmek

Rüyada merdivende inmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hataların düzeltileceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalet eder.

Rüyada merdivende inmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerine bir süre ara vermişe benziyorsunuz.

Rüyada dağdan merdivenle inmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada dar merdiven inmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalettir.

Rüyada dar merdivenden inmek mallarının ve parasının çoğalacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gamsız bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven aşağı inmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkıp inmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada buzlu merdivenden inmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, dualarına karşılık alacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine delalet eder.

Rüyada gülerek merdiven inmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments