Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan merdivenle inmek

Rüyada dağdan merdivenle inmek

Rüyada dağdan merdivenle inmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, hasta ise şifa bulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan merdivenle inmek gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada dağdan merdivenle inmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, mutluluğunu çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada dağdan aşağı inmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet eder.

Rüyada dağdan aşağıya inmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağa çıkıp inmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan iple inmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada dağ inmek birçok dertle muhatap olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bekarlar için evlenmeye işaret eder.

Rüyada yüksek dağdan inmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments